FR EN DE

home | producten | Vista-Zinc

Vista-Zinc

 

Zink en vitamine D3 in een sublinguaal smelttabletje. Afweer op zijn best!

Een smelttablet bevat 15 mg zink en 1000 ie (25 mcg) vitamine D3.

Zink en vitamine D dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem.

De troeven van Vista-Zinc:

 

Vista-Zinc bevat de 2 belangrijke nutriënten die tot de normale werking van het immuunsysteem bijdragen. 

 

Het grote voordeel van Vista-Zinc is de toediening onder de vorm van sublinguale smelttabletten. Het tabletje moet onder de tong geplaatst worden. Deze sublinguale zone van de mond is bijzonder rijk aan fijne bloedvaatjes die zink en vitamine D onmiddellijk in de bloedbaan gaan opnemen, zonder langs de spijsvertering te moeten langsgaan. Zodoende is de opname sneller en vollediger en ook onafhankelijk van de vertering. Bovendien is deze toedieningswijze niet belastend en zonder slikproblemen. 

 

Dankzij de toediening onder de vorm van een sublinguale smelttablet (= te laten smelten onder de tong), worden deze 2 belangrijke nutriënten bij iedereen goed opgenomen. 

 

Vista-Zinc wordt gebruikt wanneer er een verhoogde behoefte is aan zink en vitamine D, of wanneer de opname door het organisme verminderd is. Deze situaties kunnen in de volgende gevallen voorkomen: 

In de winterperiode, of tijdens perioden met een verhoogd risico op luchtwegen infecties omdat zink en vitamine D de immuniteit ondersteunen. Bovendien is de natuurlijke aanmaak van vitamine D door de zon in de winter en zelfs in de lente veel te laag.

 

Bij personen met een lage weerstand omdat zink en vitamine D tot de normale werking van het immuunsysteem bijdragen.

 

Bij personen die aan chronische inflammatie van de darm, of aan glutenintolerantie lijden, of na een maagoperatie als behandeling van obesitas. In al deze situaties wordt de opname van deze nutriënten sterk verminderd.

   

  Vista-Zinc is een vitaminen-supplement.

  VOLLEDIGE INGREDIENTEN LIJST

  Vulstoffen: mannitol, cellulose microkristallijn;

  Mineraal: Zinkcitraat;

  Vitamine: Cholecalciferol; 

  Emulgator: polyvinylpolypyrrolidon;

  Glansmiddel: plantaardig magnesiumstearaat;

  Aroma: pepermunt;

  Antiklontermiddel: Siliciumdioxide;

  Zoetstoffen: Steviolglycosiden, sucralose.

  Hoeveel ?

  1 smelttablet per dag of volgens het advies van uw arts of uw apotheker.

  Op welk moment van de dag ?

  Vista-Zinc wordt liefst ‘s morgens voor of na het ontbijt ingenomen. Het smelttabletje onder de tong volledig laten smelten.

  Hoe lang gebruiken ?

  Vista-Zinc mag gedurende enkele weken/ maanden gebruikt worden.

  Goed om weten ?

  Vista-Zinc bestaat in smelttabletten. Dit maakt de inname zeer eenvoudig: gewoon een tabletje laten smelten onder de tong voor een optimale opname van deze nutriënten. 

  Vista-Zinc bevat geen lactose, geen gluten, geen suiker, geen zout, noch producten afkomstig uit genetische manipulaties. Vista-Zinc bevat een zoetstof van natuurlijke oorsprong, de steviolglycosides uit de plant stevia. 

  Vista-Zinc

  Verpakking met 60 sublinguale smelttabletten.

  Vista-Zinc wordt verkocht in de apotheek onder de code: 4191-607

  € 9,95*

  * Aanbevolen prijs

  Zink is een mineraal vooral aanwezig in vlees, orgaanvlees en zeevruchten. Oesters bevatten de grootste hoeveelheid zink. Graanproducten bevatten ook zink maar onder een moeilijk absorbeerbare vorm. 

   

  Zink heeft niet alleen een invloed op de weerstand. Meer dan 300 enzymen hebben zink nodig om goed te kunnen werken. Bovendien beschikt zink over sterke anti-oxiderende eigenschappen. Daardoor draagt zink ook bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen, normale botten, huid, nagels en normaal haar.

   

  Bij zinktekort is de weerstand verlaagd en het risico op infecties neemt toe. Smaakstoornissen en huidproblemen en trage wondheling kunnen ook optreden.

   

  De meerderheid van de bevolking heeft een tekort aan vitamine D. De reden daarvoor is dat het voornaamste deel van onze vitamine D wordt aangemaakt tijdens de blootstelling van de huid aan de zon. Door de noorderlijke ligging van ons land verloopt dit moeilijk, zeker in de lange winterperiode. In de zomer worden we met een ander probleem geconfronteerd. We moeten onze huid tegen de schadelijke UVB-zonnestralen beschermen maar daardoor blokkeren we ook de natuurlijke aanmaak van vitamine D. De beste manier om vitamine D-tekort te vermijden is beroep te doen op een supplement want de voeding bevat heel weinig vitamine D.

  Vista-Zinc is genotifieerd als voedingssupplement bij het Ministerie van Volksgezondheid onder de code: NUT 1647/20

  Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levenstijl worden gebruikt. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen bewaren.

  Geproduceerd in België voor:
  VISTA-Life PHARMA n.v. / s.a.
  Ninoofsesteenweg, 1110 – B1080 Brussel