FR EN DE

home | producten | Vista-B12 Activ

VISTA-B12 Activ

 

Vista-B12 Activ bestaat uit een hoge dosis vitamine B12, aanwezig onder haar drie lichaamseigene vormen: hydroxocobalamine, methylcobalamine, adenosylcobalamine. Ons organisme kan deze natuurlijke vormen dus rechtstreeks benutten zonder voorafgaande omzetting. Bovendien, dankzij de hoge dosering en de toediening onder de vorm van een sublinguale smelttablet, wordt vitamine B12 bij iedereen goed opgenomen. De natuurlijke vormen van vitamine B12 worden ook zeer goed verdragen. 

Vitamine B12 draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel en tot normale psychologische functies. Vitamine B12 draagt bij tot een normale vorming van rode bloedcellen en tot een normaal metabolisme van homocysteïne.

Vista-B12 Activ bestaat uit een hoge dosis vitamine B12, aanwezig onder haar drie lichaamseigene vormen: hydroxocobalamine, methylcobalamine, adenosylcobalamine. Ons organisme kan deze natuurlijke vormen dus rechtstreeks benutten zonder voorafgaande omzetting. Bovendien, dankzij de hoge dosering en de toediening onder de vorm van een sublinguale smelttablet, wordt vitamine B12 bij iedereen goed opgenomen. De natuurlijke vormen van vitamine B12 worden ook zeer goed verdragen.
Vista-B12 Activ wordt gebruikt wanneer er een verhoogde behoefte aan vitamine B12 is, of wanneer de opname door het organisme verminderd is.

Deze situaties kunnen in de volgende gevallen voorkomen:

  • Bij personen die weinig of geen vlees eten, vegetariërs en veganisten: een supplement aan vitamine B12 is noodzakelijk om adequate spiegels te bereiken voor een goede functionering van het organisme.
  • Bij personen, mannen en vrouwen, vanaf de leeftijd van 50, omdat de opname van vitamine B12 minder doeltreffend wordt met de leeftijd.
  • Bij zwangerschap en borstvoeding.
  • Bij personen die aan een chronische inflammatie van de darm, of aan glutenintolerantie lijden, of na een maagoperatie als behandeling van obesitas. In al deze situaties wordt de opname van vitamine B12 sterk verminderd.
  • Bepaalde behandelingen van diabetes en ook geneesmiddelen die het maagzuur afremmen verminderen de opname van vitamine B12.
Vitamine B12-supplement in smelttabletten

Een smelttablet Vista-B12 Activ bevat 1000 mcg vitamine B12.

Vista-B12 Activ bevat geen suiker, geen zout, geen gluten, noch producten afkomstig uit genetische manipulaties of van dierlijke oorsprong. Vista-B12 Activ bevat een zoetstof van natuurlijke oorsprong, de steviolglycosides uit de plant stevia. Vista-B12 Activ is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Verwittiging De rode stipjes zichtbaar op en in de tabletten zijn volledig normaal. Het is de natuurlijke kleur van vitamine B12.

Nuttige informatie voor personen met allergie:
de volledige lijst van alle ingrediënten aanwezig in een smelttablet Vista-B12 Activ:

Vulstoffen: mannitol, cellulose;
Vitamine: methylcobalamine, adenosylcobalamine, hydroxocobalamine
Bevochtigingsmiddel
 : polyvinylpolypyrrolidone;
Glansmiddelen: plantaardig magnesiumstearaat, colloïdaal siliciumdioxide;
Zoetstof: steviolglycosiden;
Aroma: pepermunt.

Hoeveel?

1 smelttablet per dag of volgens het advies van uw arts of uw apotheker.

Op welk moment van de dag?
Vista-B12 Activ wordt liefst ‘s morgens met het ontbijt ingenomen. Het smelttabletje langzaam onder de tong laten smelten.

Hoe lang gebruiken?
Vista-B12 Activ wordt best gedurende meerdere maanden gebruikt. Bij personen die weinig of geen vitamine B12 via hun voeding innemen, of bij personen die vitamine B12 slecht opnemen, is het aan te raden VISTA-B12 Activ in te nemen over een langere termijn.

VISTA-B12 Activ Verpakking met 60 smelttabletten.
Vista-B12 Activ wordt verkocht in de apotheek onder de code: 3582-269
€ 17,95*

* Aanbevolen prijs

Vitamine B12

Vitamine B12 is een essentiële vitamine, dit betekent dat vitamine B12 onmisbaar is voor het organisme, maar dat ons lichaam deze vitamine niet kan aanmaken. We moeten dus deze vitamine uit onze voeding halen. Vitamine B12 bevindt zich enkel in dierlijke producten, voornamelijk in orgaanvlees, vlees, zuivelproducten en, in een mindere maat, eieren. De aanwezigheid van vitamine B12 is noodzakelijk voor talrijke biologische reacties die in ons organisme plaatsvinden. Vitamine B12 is onmisbaar voor de goede werking van het zenuwstelsel, zowel centraal als perifeer. Vitamine B12 beschermt ook de structuur van de zenuwen. Dit verklaart waarom een tekort aan vitamine B12 zowel geheugen- en concentratieproblemen als tintelingen en gevoeligheidsverlies in de vingers kan veroorzaken. Bovendien is vitamine B12 onmisbaar voor de aanmaak van rode bloedcellen en speelt ook een belangrijke rol in de energie toevoer naar de cellen en de spieren. Dit verklaart waarom het tekort aan vitamine B12 een gevoel van vermoeidheid, kortademigheid en spierzwakte kan veroorzaken.

Vista-B12 Activ is genotifieerd als voedingssupplement bij het Ministerie van Volksgezondheid onder het nr: NUT1647/14

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levenstijl worden gebruikt. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Geproduceerd in België voor:
VISTA-Life PHARMA n.v. / s.a.
Ninoofsesteenweg, 1110 – B1080 Brussel