FR EN DE

home | producten | VistaSterol

VistaSterol

 

HOOGGEDOSEERDE PLANTENSTEROLEN IN SLIKTABLETTEN

VistaSterol is een nieuw voedingssupplement op basis van zuivere plantensterolen.

Plantensterolen verlagen de bloedcholesterol. Dit gunstig effect wordt verkregen door de dagelijkse inname van 1,5 g à 3 g plantensterolen. Een hoog cholesterolgehalte is een risicofactor voor ontwikkeling van coronaire hartziekten.

1 sliktablet VistaSterol bevat 0,8g zuivere plantensterolen. De dagdosis bedraagt 1 à 2 tabletten.

De grote troef van plantensterolen is:
Ze zijn veilig en worden uitstekend verdragen. Hun werking vindt enkel plaats thv de darm en niet in de bloedbaan, daardoor zijn er geen nevenwerkingen te verwachten.

Met VistaSterol kunt u nu genieten van de weldaden van fytosterolen, op maat, nauwkeurig gedoseerd en zonder toegevoegde vetten.

VistaSterol wordt gebruikt wanneer de cholesterolspiegels verhoogd zijn. VistaSterol draagt bij tot het beheersen van de cholesterolspiegels, in het kader van een uitgebalanceerde en gevarieerde voeding rijk aan groente en fruit.
VistaSterol mag ook geassocieerd worden met andere producten tegen hoge cholesterolspiegels wanneer hun effect niet voldoende is.
Plantensterolen-supplement in sliktabletten.

1 tablet bevat 0,8 g zuivere plantensterolen.

Actieve bestanddelen: plantensterolen (0,8 g/tablet; 70 g/100 g);
Vulstoffen: cellulose;
Verdikkingsmiddelen: polyvinylpolypyrrolidon, aardappelzetmeel, hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose, cellulose;
Glansmiddelen: plantaardig magnesiumstearaat, stearinezuur;
Bevochtigingsmiddel: vernet carboxymethylcellulose;
Antiklontermiddelen: dicalciumfosfaat;
Talk;
Kleurstof: titaandioxide.

VistaSterol bevat geen suiker, geen zoetstof, geen zout, geen gluten, geen lactose, noch producten afkomstig uit genetische manipulaties.

VistaSterol bevat geen producten van dierlijke oorsprong en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Hoeveel?
2 tabletten per dag om de bloedcholesterol te verlagen.
1 tablet per dag draagt bij tot het behoud van gezonde cholesterol-waarden.

Op welk moment van de dag?
VistaSterol moet ingenomen worden vóór de voornaamste maaltijd. De 2 tabletten mogen op hetzelfde moment ingenomen worden.

Hoe lang gebruiken?
De cholesteroldaling is reeds merkbaar na ongeveer 3 weken. Wanneer de cholesterolspiegels weer optimaal worden, kan men overschakkelen naar 1 tablet per dag, steeds voor de voornaamste maaltijd. Het is aan te raden VistaSterol in te nemen over een langere termijn om de positieve resultaten te bestendigen.

VISTASterol Verpakking met 60 omhulde sliktabletten.
VistaSterol wordt verkocht in de apotheek onder de code: 3479-458
€21,95*

* Aanbevolen prijs

Hoe werkt VistaSterol?
Plantensterolen, ook fytosterolen genoemd, zijn stoffen die natuurlijk aanwezig zijn in groente en fruit, maar in zeer kleine hoeveelheden. Hun chemische structuur lijkt op de structuur van cholesterol, zonder dat ze de negatieve eigenschappen van cholesterol bezitten. Wanneer er voldoende plantensterolen ingenomen worden, komen ze tijdens het verteringsproces in competitie met de cholesterol aanwezig in de voeding. Daardoor wordt er minder cholesterol opgenomen in de bloedbaan. Het positieve gevolg daarvan is een verlaging van de cholesterolspiegels in het bloed. Een hoog cholesterol-gehalte in het bloed is een risicofactor op ontwikkeling van hart- en vaatziekten. VistaSterol wordt zeer goed verdragen omdat zijn werking enkel thv de darm plaatsvindt en niet in de bloedbaan.
VistaSterol is genotifieerd als voedingssupplement bij het Ministerie van Volksgezondheid onder het nr: NUT1647/12

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levenstijl worden gebruikt. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Geproduceerd in België voor:
VISTA-Life PHARMA n.v. / s.a.
Ninoofsesteenweg, 1110 – B1080 Brussel