FR EN DE

home | producten | Zentabs

Zentabs

 

 

Zentabs is een supplement met 3 gestandaardiseerde plantenextracten en 3 vitaminen B in sliktabletten.

Withania somnifera (Ashwagandha) gestandaardiseerd extract helpt het lichaam weerstand te bieden tegen stress en draagt bij tot het behoud van de mentale en fysieke capaciteit bij vermoeidheid.

Rhodiola rosea (Rozenwortel) gestandaardiseerd extract draagt bij tot optimale mentale en cognitieve activiteit.

Eleutherococcus senticosus (siberische ginseng) gestandaardiseerd extract draagt bij tot vermindering van de vermoeidheid.

Vitamine B1, B3 en B6 dragen bij tot normale psychologische functies, normale functionering van het zenuwstelsel en tot een normaal energie-metabolisme

De samenstelling van Zentabs is bedoeld om een natuurlijke en globale oplossing te bieden in situaties van stress. Elk bestanddeel van Zentabs speelt een heel specifieke rol in de respons van ons organisme op moeilijke stress-situaties en dit zowel op psychisch als op fysisch vlak. Whitania somnifera (Ashwagandha ) gestandaardiseerd extract helpt het lichaam weerstand te bieden tegen stress en draagt bij tot het behoud van de mentale en fysieke capaciteit bij vermoeidheid. Rhodiola rosea (Rozenwortel) gestandaardiseerd extract draagt bij tot optimale mentale en cognitieve activiteit. Eleutherococcus senticosus (Siberische ginseng) gestandaardiseerd extract draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid. Vitamine B1, vitamine B3 en vitamine B6 dragen bij tot normale psychologische functies, normale functionering van het zenuwstelsel en tot een normaal energie-metabolisme.

Zentabs is geen kalmeermiddel noch een pepmiddel. Zentabs herstelt geleidelijk het evenwicht in het lichaam. Daardoor ervaart men een gevoel van sereniteit en tegelijkertijd krijgt men meer energie om positief te reageren en verder harmonieus te kunnen functioneren. Zentabs is volledig natuurlijk en veroorzaakt geen gewenning.

Zentabs wordt gebruikt in situaties van stress zoals;

  • hoge werkdruk, moeilijke combinatie tussen professioneel en familiaal leven (kinderen, huishouden…)
  • sociale druk, het steeds bereikbaar moeten blijven voor gsm, emails, sociale media…
  • motionele druk, verlies van dierbaren, conflicten…
  • fysiek ongemak zoals chronische pijn…

Al deze situaties van stress hebben negatieve gevolgen zowel fysisch als psychisch. Men voelt zich vermoeid, soms uitgeput, met een lage weerstand. Men slaapt slecht en is men ook vaak geconfronteerd met een angstig of depressief gevoel. Men heeft geen levenslust meer, de fut is eruit.

Dankzij zijn specifieke samenstelling versterkt Zentabs de weerstand tegen stress en helpt Zentabs het organisme zijn evenwicht terug te vinden.

1 tablet Zentabs bevat 300 mg Withania somnifera, 100 mg Eleutherococcus senticosus, 100 mg Rhodiola rosea, 16 mg vitamine B3, 1,4 mg vitamine B6 en 1,1 mg vitamine B1.

Zentabs bevat geen suiker, geen zout, geen lactose, geen gluten, noch producten afkomstig uit genetische manipulaties of van dierlijke oorsprong. Zentabs Activ is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Nuttige informatie voor personen met allergie:
De volledige lijst van alle ingrediënten aanwezig in een tablet Zentabs:

Actieve bestanddelen: plantenextracten: Withania somnifera (KSM 66, 300 mg), Eleutherococcus senticosus (100 mg), Rhodiola rosea (100 mg);
Vulstoffen: tricalciumfosfaat, cellulose;
Verdikkingsmiddelen: hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose; Actieve bestanddelen: vitaminen: nicotinamide (vit. B3, 16 mg), pyridoxine (vit. B6, 1,4 mg), thiamine (vit. B1, 1,1 mg)
Glansmiddelen: plantaardig magnesiumstearaat, stearinezuur; Antiklontermiddelen: siliciumdioxide;
Kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxide.

Hoeveel?
1 tablet per dag of volgens het advies van uw arts en/of uw apotheker. Indien nodig, in geval van ernstige of terugkerende stress-situaties, neem 2 tabletten per dag gedurende de eerste weken.

Op welk moment van de dag?
Zentabs wordt liefst ‘s morgens bij het ontbijt ingenomen.

Hoe lang gebruiken?
In situaties van hevige druk of stress, wordt Zentabs best gedurende meerdere maanden gebruikt om het evenwicht van het organisme duurzaam te herstellen.

Vanaf welke leeftijd?
Zentabs is geschikt voor adolescenten en volwassenen. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Zentabs Verpakking met 30 omhulde sliktabletten.
Zentabs wordt verkocht in de apotheek onder de code: 3639-226.
€ 16,95*

* Aanbevolen prijs

Naast een vitamine B complex bevat Zentabs extracten van hoogwaardige kwaliteit uit drie planten: Withania, ook bekend als ashwagandha, Rhodiola en Eleutherococcus. Elk van deze componenten heeft zijn eigen specifiek effect.

Withania verhoogt de weerstand tegen stress en helpt bij het behoud van zowel de fysieke als de mentale vaardigheden in stressvolle situaties. Deze plant staat bekend om de kracht van zijn regulerende werking. Het maakt het mogelijk om de balans van het organisme in de diepte te gaan herstellen.

Rhodiola draagt bij tot een optimale mentale activiteit door geheugen, aandacht en concentratie te bevorderen. Recente studies hebben ook een positieve invloed op het humeur vastgesteld.

Eleutherococcus herstelt een goed energieniveau in het lichaam en draagt aldus bij tot een geleidelijke vermindering van vermoeidheid en verhoogt de weerstand.

Het vitamine complex B1, B3 en B6 is betrokken bij de synthese van verschillende neurotransmitters, zoals serotonine, die zeer belangrijke stoffen zijn voor de goede werking van het zenuwstelsel. De toevoeging van B-vitaminen draagt bij tot ons emotioneel evenwicht.

Dankzij de complementariteit van zijn componenten brengt Zentabs zowel sereniteit als positieve energie wanneer we geconfronteerd worden met stressvolle situaties.

Zentabs is genotifieerd als voedingssupplement bij het Ministerie van Volksgezondheid onder het nr: NUT_PL1647/15.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levenstijl worden gebruikt. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Geproduceerd in België voor:
VISTA-Life PHARMA n.v. / s.a.
Ninoofsesteenweg, 1110 – B1080 Brussel