FR EN DE

home | producten | Vista-Omega 3

VISTA-Omega 3

 

VISTA-Omega 3 is een hooggedoseerd omega-3-supplement.

EPA en DHA dragen bij tot de normale functie van het hart. DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie en van een normaal gezichtsvermogen.

1 capsule VISTA-Omega 3 bevat 1 g omega-3 vetzuren waarvan 450 mg DHA (docosahexoëenzuur) en 500 mg EPA (eicosapentaëenzuur).

ZUIVERHEID = veiligheid & verteerbaarheid
VISTA-Omega 3 wordt gehaald uit natuurlijke, gezuiverde visolie van farmaceutische kwaliteit. De visolie is afkomstig van de visvangst in de diepe oceanen en hiervoor worden enkel niet-bedereigde en niet-edele vissoorten gebruikt. Zo worden kabeljauw, tonijn, zalm en haaien en dolfijnen… NIET gebruikt. Wel vissen zoals sardienen, makreel en ansjovis.

Hierdoor heeft VISTA-Omega 3 de volgende voordelen:

  • De samenstelling wordt streng gecontroleerd zowel op het gehalte aan omega-3, alsook op de zuiverheid. Eventuele onzuiverheden, zoals zware metalen (lood, kwik, cadmium) en andere schadelijke stoffen die in de zee aanwezig kunnen zijn, zoals PCB’s, pesticiden en dioxines, worden systematisch verwijderd.
  • Vermits de vissen niet afkomstig zijn uit kwekerijen (maar van de visvangst!) zit er in deze visolie ook geen resten van antibiotica of andere dierengeneesmiddelen.
  • Het zuiveringsproces doet ook de typische onaangename vis-geur en dito-smaak bijna volledig verdwijnen, om alzo VISTA-Omega-3 zeer goed verteerbaar te maken en visoprispingen te vermijden.

HOOGGEDOSEERD met 1 g omega-3-vetzuren
Deze dosering volgt de richtlijnen van “The American Hearth Association”: Een dagelijkse inname van tenminste 1 g omega-3-vetzuren wordt aanbevolen voor volwassenen die een typische westerse voeding nuttigen.

VOLLEDIG: bevat beide belangrijkste omega-3-vetzuren, EPA en DHA
Door aanvoer van een zeer hoge dosis van de 2 voornaamste omega-3 vetzuren, EPA en DHA, draagt VISTA-Omega 3 ertoe bij om, op een natuurlijke wijze, het juiste evenwicht tussen de verschillende vetzuren terug te vinden, hetgeen absoluut onmisbaar is voor een optimaal functioneren van ons organisme.

ZEER GEMAKKELIJK:
Slechts 1 capsule per dag!

BETAALBARE PRIJS:
VISTA-Omega 3 biedt u niet alleen de beste kwaliteit, maar ook de hoogste dosis en een eenvoudige inname van 1 capsule per dag, en dit alles dan nog aan de laagste prijs!

VISTA-Omega 3 is een natuurlijke en zeer hoog gedoseerde bron van omega-3 vetzuren.

Zijn formule is uiterst goed aangepast aan de volgende situaties:

  • Vanaf de leeftijd van 50 om een optimaal welzijn te behouden. En dit zowel op het fysisch plan : een goede circulatie en soepele gewrichten, als op het mentale vlak : emotioneel evenwicht, goed geheugen en een levendige, snelle geest.
  • Bij studenten, in perioden van intense intellectuele arbeid.

Hooggedoseerd Omega-3 supplement

1 capsule VISTA-Omega 3 bevat 1,1 g gezuiverde visolie van farmaceutische kwaliteit met 1 g omega-3 vetzuren waarvan 450 mg DHA (docosahexoëenzuur) en 500 mg EPA (eicosapentaëenzuur).

VISTA-Omega 3 bevat geen suiker, noch zoetmiddel, geen zout, geen gluten, noch producten afkomstig uit genetische manipulaties. Er zijn ook geen bewaarmiddelen, noch kleurstoffen noch aromas toegevoegd.

De vetzuren in VISTA-Omega 3 zijn beschermd tegen mogelijke oxidatie door natuurlijke anti-oxidanten (tocoferolen).

Nuttige informatie voor personen met allergie:
de volledige lijst van alle ingrediënten aanwezig in een capsule VISTA-Omega 3:

Gezuiverde visolie;
Gelatine;
Bevochtigingsmiddel: glycerine;
Water;
Antioxidant: natuurlijke tocoferolen.

Hoeveel?
1 capsule per dag.

Deze dosis is aangepast voor volwassenen.
Artsen of apothekers kunnen de posologie aanpassen in functie van de behoeften.

Op welk moment van de dag?
VISTA-Omega-3 mag op elk ogenblik van de dag ingenomen worden. Hoewel VISTA-Omega 3 zo goed als geen vis-geur of smaak heeft, gebruiken personen met een gevoelige vertering liefst VISTA-Omega 3 tijdens de hoofdmaaltijd. Men mag ook de capsules een kwartiertje in de diepvries leggen vooraleer ze in te nemen !

Hoe lang gebruiken?
Vooral vanaf de leeftijd van 50, is het aangeraden VISTA-Omega 3 over een langere termijn in te nemen, om een juist evenwicht tussen de vetzuren te bevorderen en aldus op lange termijn een optimaal welzijn te behouden.

VISTA-Omega 3 Verpakking met 60 capsules voor 2 maanden.
VISTA-Omega 3 wordt verkocht in de apotheek onder de code: 2695-187
out of stock*
NU PROMOTIONELE VERPAKKING BIJ UW APOTHEKER !
VISTA-Omega 3 PROMO 70+30 Vista-Omega 3 PROMO 70+30 gratis capsules
Verkocht in de apotheek onder de code: 3157-286
€ 39,95*

* Aanbevolen prijs

Promo-verpakkingen beschikbaar zolang voorraad strekt.

9 op de 10 Belgen eten te weinig Omage-3-vetzuren!
Zo blijkt uit een recent wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit van Gent, uitgevoerd bij meer dan 3.000 Belgen. Nochtans zijn omega-3-vetzuren onmisbaar voor hart en bloedvaten.

Men zou deze omega-3 vetzuren kunnen vergelijken met vitaminen : ze zijn onmisbaar maar ons organisme kan ze niet zelf produceren, dus moeten we ze uit onze voeding halen.

Waarom eten we dan zo weinig omega-3-vetzuren ?
Zelfs een gezonde, evenwichtige voeding bevat weinig omega-3-vetzuren. Onder hun actieve vormen, EPA en DHA, zijn ze enkel te vinden in vette vis en zeewier. Hun inactieve vorm, ALA, die in ons lichaam (moeilijk) omgezet wordt in EPA en DHA, vindt men vooral in lijn-en koolzaadolie en in noten. Dit is meestal niet voldoende om de aanbevelingen van de American Heart Association van 1 gram per dag te bereiken.

Daarenboven bevat sinds de vorige eeuw ons eetpatroon steeds meer dierlijke en plantaardige  vetten, allen zonder omega-3. Deze evolutie van onze eetgewoonte heeft het evenwicht tussen enerzijds de omega-3, die we veel te weinig hebben, en anderzijds de omega-6, waarvan er teveel aanwezig zijn, grondig verstoord. Dit onevenwicht heeft een negatieve invloed op het behoud van ons optimaal welzijn.

VISTA-Omega 3 is genotifieerd als voedingssupplement bij het Ministerie van Volksgezondheid onder het nr: NUT1647/1.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levenstijl worden gebruikt. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Geproduceerd voor:
VISTA-Life PHARMA n.v. / s.a.
Ninoofsesteenweg, 1110 – B1080 Brussel