FR

Omega-3 zijn een aparte klasse van essentiële elementen die we uit onze voeding moeten halen. Helaas komen ze in hun actieve vormen EPA en DHA alleen voor in vette vis en algen. Een tekort komt dus bijzonder vaak voor.

Deze omega-3 spelen een zeer belangrijke rol in het zenuwstelsel. Tijdens de zwangerschap zijn ze essentieel voor de ontwikkeling van de hersenen van de foetus. Daarna blijven ze belangrijk voor het evenwicht van het zenuwstelsel. Men heeft vastgesteld dat de omega-3 niveaus beduidend lager zijn bij mensen die vatbaar zijn voor depressie.

Ze kunnen ook bijdragen aan de zeer actuele uitdaging om zo lang mogelijk gezond te blijven. Als ze in voldoende hoeveelheden aanwezig zijn, zijn ze goed voor de gezondheid van hart en bloedvaten. Met het oog op het behoud van een goede cardiovasculaire gezondheid beveelt de American Heart Association een dagelijks supplement van 1 gram mariene omega-3 (EPA + DHA) aan. 

Hoe een omega-3 supplement kiezen ?

De samenstelling is belangrijk: het supplement moet de actieve vormen, DHA en EPA, van de omega-3 bevatten. Die worden uit visolie gewonnen.

De dosering is belangrijk: met een lage dosering zal het moeilijker zijn om de omega-3 op peil te houden of zal u meerdere capsules per dag moeten innemen om de optimale dosering van 1 gram te bereiken. 

Voor een goede verteerbaarheid is het beter van de capsule met een koude drank te slikken. Met een warme drank kan de capsule reeds smelten vooraleer dat ze de maag bereikt. Dit kan voor oprispingen zorgen.

 

Met VISTA-Omega 3 kiest u voor kwaliteit aan betaalbare prijs. 

1 capsule Vista-Omega-3 bevat 1 gram actieve omega-3 EPA  en DHA, de dagelijkse dosis aanbevolen door de Amerikaanse Vereniging voor het Hart.

De visolie is afkomstig uit wilde ansjovissen. De visolie wordt gezuiverd en steeds op lage temperatuur behandeld tijdens gans het productieproces om oxidatie te vermijden. Deze gezuiverde visolie is van farmaceutische kwaliteit. Zodoende vermijdt men visgeur en visoprispingen bij inname van de capsule. Vista-Omega-3 is te koop bij uw apotheker. 

 

PROMO verpakking met 30 capsules gratis (zolang de voorraad strekt)

In de apotheek – aanbevolen prijs: 39,95€ voor 100 capsules = 12€ per maand

Meer weten over Vista-Omega-3