FR

Het is niet eenvoudig om te schatten hoeveel calcium men via de voeding inneemt. Bereken hier gemakkelijk uw calcium-inname.

BEREKEN HIER UW WERKELIJKE CALCIUM-INNAME.

Om stevige botten te behouden moet men, vanaf de menopauze, de dagelijkse inname van calcium tot 1.200 mg verhogen. Calcium bevindt zich vooral in zuivelproducten. Soja-producten bevatten natuurlijk geen calcium maar worden meestal verrijkt met calcium om een vergelijkbare calcium-inname te verzekeren als zuivelproducten. Zo moet u ze ook in de test tellen.

HOEVEEL KEER PER WEEK

EET U DE VOLGENDE PRODUCTEN ?

 *1 punt is gelijk aan ongeveer 50 mg calcium

VISTA-Cal D, OP MAAT OM U HET LEVEN GEMAKKELIJKKER TE MAKEN.

VISTA-Cal D is het optimale en unieke supplement onder de vorm van een SLIKtablet. Een onmisbaar voordeel voor langdurige inname: géén smaak, géén krijtachtige consistentie, géén toebereiding, makkelijk mee te nemen en daarenboven makkelijk door te slikken met een weinig vloeistof of voedsel, want de tablet is mooi glad en glijdt zo naar binnen!

De formule van VISTA-CalD beantwoordt aan de allernieuwste aanbevelingen: 500 mg calcium-element + 800 eenheden vitamine D3. Vista-CalD bevat daarenboven citraat dat de opname en de verteerbaarheid van calcium verbetert en zorgt voor een uitstekende gastro-intestinale verdraagzaamheid.

 

VISTA-Cal D, ZO EENVOUDIG: 1 SLIKTABLET PER DAG 

In de apotheek – aanbevolen prijs: slechts 15,95€ voor 60 tabletten

Meer weten over VISTA-Cal D