FR

Naarmate je ouder wordt, verandert je lichaam en daarmee ook de behoefte aan bepaalde vitaminen. Het is belangrijk om deze veranderingen te begrijpen, zodat je je gezondheid optimaal kunt ondersteunen. Drie vitaminen spelen een steeds grotere rol als je de vijftig gepasseerd bent: vitamine D, vitamine B12 en foliumzuur.

Vitamine D

helpt je lichaam om calcium op te nemen, wat cruciaal is voor het behoud van sterke botten en tanden maar ook om je immuunsysteem te ondersteunen. Naarmate we ouder worden, neemt ons vermogen om vitamine D uit zonlicht op te nemen af. Dit betekent dat je mogelijk meer vitamine D nodig hebt dan voorheen.

Vitamine B12

is belangrijk voor je zenuwstelsel en energie. Naarmate je ouder wordt, kan het moeilijker worden om deze vitamine uit je voeding te halen. Een tekort aan vitamine B12 kan leiden tot vermoeidheid en problemen met het geheugen.

Foliumzuur

is van belang voor je algehele vitaliteit en helpt bij de aanmaak van rode bloedcellen. Het ondersteunt ook je hartgezondheid. Naarmate we ouder worden, kan de behoefte aan foliumzuur toenemen.

 

Het supplement DB-folin is speciaal ontwikkeld om aan de behoeften van mensen boven de 50 te voldoen.

DB-folin bevat precies de juiste hoeveelheden vitamine D, vitamine B12 en foliumzuur om je energie en vitaliteit op peil te houden. Zo kun je met vertrouwen en kracht genieten van deze levensfase.

Bovendien is DB-folin zeer gemakkelijk in te nemen: één klein tabletje dat onder de tong smelt. Dit zorgt voor een goede opname van de vitaminen en is ook zeer praktisch. Zorg goed voor jezelf en geef je lichaam de extra ondersteuning die het nodig heeft !

IN DE APOTHEEK EN ONLINE APOTHEKEN

– 60 smelttabletten – 1 tablet per dag

Aanbevolen prijs: 15,95€ voor 2 maanden