FR

Het is belangrijk om goed voor je gezondheid te zorgen, vooral na je vijftigste. Eén van de dingen waar veel vrouwen moeten op letten, is hun calcium-inname, omdat dit essentieel is voor sterke botten te behouden. Misschien heb je al geprobeerd om een calciumsupplement te nemen, maar vond je de smaak of de krijtachtige textuur niet prettig. Je bent niet de enige; veel vrouwen ervaren dit probleem.

Gelukkig is er een oplossing: Vista-Cal D.

Dit is een sliktablet die je eenvoudig met water kunt innemen. Omdat het een sliktablet is, heeft Vista-Cal D geen vervelende smaak of nare consistentie. Je merkt er bijna niets van, behalve dat je goed voor je botten zorgt.

Met Vista-Cal D wordt het makkelijker om dagelijks je calcium en vitamine D binnen te krijgen, zonder de ongemakken van andere supplementen. 1 tabletje per dag, slik en gedaan! Het is een eenvoudige en leuke manier om je inname van calcium en vitamine D aan te vullen.

 

VISTA-Cal D, maakt je leven gemakkelijker

VISTA-Cal D is een hoogwaardig voedingssupplement dat 500 mg calcium en 800 eenheden vitamine D levert in één enkele, gladde, gemakkelijk in te slikken tablet. Het kan niet eenvoudiger: geen bereiding, geen vieze smaak, geen krijtachtige consistentie, gewoon één tablet doorslikken en klaar is kees.

VISTA-Cal D bestaat in verpakkingen van 60 tabletten en u ook in economische verpakkingen van 120 tabletten. Vista-Cal D is te koop in apotheken en online apotheken.

Meer weten over VISTA-Cal D