REGELMAAT EN VOLHARDING. Recente klinische studies bevestigen de noodzaak om voldoende calcium op te nemen. Wanneer de totale dagelijkse toevoer lager is dan 750 mg, vergroot de breekbaarheid van de beenderen. De meeste vrouwen moeten dus vanaf de menopauze hun calcium-opname verhogen door inname van een supplement om aldus de optimale dagdosis van 1.200 mg te kunnen bereiken. Om ten volle te genieten van de weldaden van een calcium- en vitamine D-supplement op de stevigheid van ons bot geldt 1 gouden regel: regelmaat en volharding zijn absoluut nodig! Daar ligt meestal het probleem: 1 vrouw op 2 stopt met een supplement in te nemen reeds in het eerste jaar! Niemand lust de krijtachtige consistentie van de calciumkauwtabletten en men wordt snel moe van de smaakjes van de oplosbare poeders…

Bestaat er niets anders?

VISTA-CalD, OP MAAT OM U HET LEVEN GEMAKKELIJKKER TE MAKEN. VISTA-Cal D is het optimale en unieke supplement onder de vorm van een SLIKtablet. Een onmisbaar voordeel voor langdurige inname: géén smaak, géén krijtachtige consistentie, géén toebereiding, makkelijk mee te nemen en daarenboven makkelijk door te slikken met een weinig vloeistof of voedsel, want de tablet is mooi glad en glijdt zo naar binnen!

De formule van VISTA-CalD beantwoordt aan de allernieuwste aanbevelingen: 500 mg calcium-element + 800 eenheden vitamine D3. Vista-CalD bevat daarenboven citraat dat de opname en de verteerbaarheid van calcium verbetert en zorgt voor een uitstekende gastro-intestinale verdraagzaamheid.

VISTA-CalD, ZO EENVOUDIG: 1 SLIKTABLET PER DAG

Te koop bij uw apotheker, aanbevolen prijs: slechts 14,95 € voor 60 tabletten