FR

Gebruik gevalideerd door Europese deskundigen

Plantensterolen zijn momenteel de enige natuurlijke aanpak die uitgebreid is onderzocht op zijn werkzaamheid en veiligheid tegen cholesterol. Bovendien wordt het zowel door de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid als door de Europese Atherosclerose Vereniging erkend als een natuurlijke manier om de cholesterol te verlagen als onderdeel van een gezonde voeding.

De juiste dosis, op het juiste moment

Er zijn twee criteria waarmee rekening moet worden gehouden bij de keuze van een plantensterolsupplement: de dosering en de wijze van toediening. Een dosering van ten minste 1,5 gram per dag is nodig om het hoge cholesterolgehalte te verlagen. Een lagere dosering zal niet het gewenste effect hebben. De timing van de inname van plantensterolen is ook zeer belangrijk. Het is belangrijk te weten dat plantensterolen de cholesterol verlagen omdat zij de opname van cholesterol uit de voeding afremmen. Het is gemakkelijk te begrijpen dat ze vlak voor de rijkste maaltijd moeten worden ingenomen voor een maximale doeltreffendheid. 

 

VistaSterolBIJ UW APOTHEKER OF ONLINE APOTHEEK

VistaSterol is het enige supplement op basis van hooggedoseerde zuivere plantensterolen. Elke tablet bevat 800 mg plantensterolen. Men dient 2 tabletten (= 1,6 g plantensterolen) in 1 inname vóór de hoofdmaaltijd in te nemen. Doeltreffend gedoseerd en uitstekend verdragen !

 

In de apotheek – 60 sliktabletten tabletten – 2 sliktabletjes vóór de maaltijd

Meer weten over VistaSterol

 

 

Een hoog cholesterolgehalte is een risicofactor op ontwikkeling van coronaire hartziekten. VistaSterol is niet bedoeld voor mensen die hun bloedcholesterol niet onder controle moeten houden. De dosis van 3 g plantensterolen per dag niet overschrijden. Niet geschikt voor zwangere vrouwen, bij borstvoeding en voor kinderen jonger dan 5 jaar.