FR

Opname onder de tong

De mondmucosa onder de tong bevat een grote hoeveelheid fijne bloedvaatjes die vitaminen rechtstreeks kunnen opnemen. Vitaminen komen dan rechtstreeks in de bloedbaan terecht zonder langs de spijsvertering te moeten doorgaan. Wanneer men een sliktablet of een kauwtablet inneemt worden de vitaminen pas opgenomen in het bloed ter hoogte van de dunne darm. Indien de dunne darm verkort is door een operatie of indien de maagdarmwand in minder goede staat is door inflammatie of gewoon door de ouderdom, is de opname van vitaminen moeizaam. De sublinguale toediening, daarentegen, verzekert een snelle en goede absorptie in alle omstandigheden.

 

Sublinguale smelttabletjes

De smelttabletjes van Vista-Life Pharma zijn specifiek ontwikkeld voor sublinguale toediening. Dit betekent dat ze gemaakt zijn om in minder dan 2 minuten onder de tong te smelten. Dergelijke toedieningswijze biedt meerdere voordelen. De inname is zeer gemakkelijk, is niet belastend, vereist noch water, noch voorbereiding. Dit is belangrijk, zeker voor wie al veel pillen moet slikken! Maar het grootste voordeel van de sublinguale toediening is de goede opname van de vitaminen door het lichaam.

 

De troeven van DB-folin

Drie specifieke vitaminen komen in gedrang in de tweede helft van het leven omdat het lichaam meer moeite heeft om deze goed op te nemen. Dit is het geval voor vitamine D, onmisbaar voor de normale werking van ons immuunsysteem en voor vitamine B12 en foliumzuur die het metabolisme van homocysteïne ondersteunen. Bovendien draagt foliumzuur bij tot de vermindering van vermoeidheid.

DB-folin combineert foliumzuur en vitamine B12, onder hun rechtstreeks bruikbare vormen 5-methyltetrahydrofolaat en methylcobalamine, met vitamine D in één klein tabletje dat snel en gemakkelijk onder de tong smelt, voor een optimale en rechtstreekse opname in het lichaam. 3 in 1 dus! Simpel, aangenaam en perfect aangepast voor de vitaliteit van de 50-plussers.

 

In de apotheek – 60 sublinguale tabletten – 1 tablet per dag

Aanbevolen prijs: 13,95€ voor 2 maanden